Alumni

online_bitsphoto_BTZ_1345.jpg

Alumni ai Mathias Corvinus Collegium este o comunitate unică, care numără în prezent mai mult de 500 de membri și este de așteptat să crească rapid în următorii ani. Unul dintre obiectivele noastre principale este de a sprijini membrii Alumni care se află în diferite domenii și situații de viață, pentru a-și continua dezvoltarea profesională.

Scopul nostru este de a ajuta studenții să se perfecționeze după terminarea studiilor și să se întoarcă în instituția noastră pentru a împărtăși succesul lor cu studenții noștri actuali. Cu sprijinul MCC, aceștia pot obține oportunități unice de burse la cele mai bune universități din lume, pot participa la traininguri exclusive pentru a obține performanțe de vârf și, de asemenea, le oferim oportunitatea de a reveni în instituție ca mentori sau instructori. Credem că este important ca membrii Alumni și studenții noștri să aibă o relație activă unii cu ceilalți.

Plănuirea carierei

Unul dintre obiectivele principale ale centrului nostru de carieră, pe lângă managementul talentelor, este de a echipa studenții MCC cu abilități care îi vor ajuta să atingă cu ușurință nevoile pieței muncii și să răspundă eficient provocărilor acesteia.

Punem mare accent pe colaborarea strânsă cu jucătorii cheie ai pieței muncii (companii, organizații, instituții) și oferim studenților informații de actualitate cu privire la tendințele actuale ale pieței, așteptările angajatorilor și cerințele profesionale.

Misiunea noastră este să oferim servicii studenților care să îi ajute în mod activ să-și atingă obiectivele individuale de carieră, să dobândească experiență profesională și de muncă în timpul studiilor și, în cele din urmă, să găsească un loc grozav de muncă. De asemenea, îi ajutăm cu servicii de consiliere și mentorat.

Prin colaborările noastre corporative și instituționale, oferim studenților noștri oportunități de stagiu și de muncă, pentru ca aceștia să poată folosi cunoștințele pe care le-au dobândit pe piața muncii, în funcție de abilitățile și interesele lor unice.

În colaborare cu partenerii noștri, studenții noștri pot participa și la implementarea practică a proiectelor care se concentrează pe rezolvarea problemelor sociale sau de afaceri reale care le facilitează dezvoltarea individuală.

Considerăm că este o sarcină importantă să monitorizăm cariera membrilor MCC Alumni, să îi implicăm în activitățile noastre zilnice și să integrăm experiența lor pe piața muncii în programul de educație al studenților noștri.