Képzések

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) egy Magyarországon és a világon is egyedülálló értékközösség. Intézményünkben kiemelkedően tehetséges fiatalok tanulnak, akik egy dinamikusan fejlődő csapatot alkotva fontos és értékes célok megvalósításán dolgoznak. Félezer tagból álló közösségünkben a Kárpát-medence szinte minden csoportjából és rétegéből találunk hallgatókat.

A magánintézményt Tombor András és Tombor Balázs hozta létre húsz évvel ezelőtt. Az alapítás óta eltelt időben az MCC Magyarország legkiválóbb, Európában is elismert interdiszciplináris képzőhelyévé vált. 

Az intézmény tanárai között – hazánkban egyedülálló módon – közel harminc nemzetközileg elismert külföldi professzor található. Az MCC olyan közösséget alkot, amely közvetlen környezetét és az ország jövőjét előremutatóan és felelősen tudja befolyásolni, alakítani. Képzési elveink portfóliónk minden szintjén érvényesülnek: egy miskolci ötödikes vagy egy kolozsvári egyetemista hallgatónk ugyanolyan magas színvonalú, személyre szabott oktatásban részesül, mint bármelyik budapesti diákunk. 

A Collegiumban a képzés térítésmentes!