A Fiatal Tehetség Program nyílt szülői értekezletre várja minden kíváncsi negyedikes diák szülőjét az MCC marosvásárhelyi központjába! Az esemény során többek közt a kurzuskínálatról, oktatáson túli eseményekről, jelentkezési folyamatról lesz szó. A részletes programismertető mellett lehetőség nyílik egyéni kérdések feltételre is.

A jelenlegi negyedik osztályos gyerekek június 30-ig jelentkezhetnek az MCC Fiatal Tehetség Programjába. Az intézmény a következő tanévben is izgalmas kurzusokkal, ingyenes, iskola mellett végezhető képzéssel várja az ősszel 5. osztályt kezdő tanulókat.

A program célja, hogy játékosan, élményekkel egybekötve adja át a tudást a gyerekeknek, mindezt otthonos környezetben, fiatalos oktatókkal, a képzést támogató pszichológusok segítségével teszi. A program emeli a gyerekekben a tudás iránti vágyat, felkészíti őket a továbbtanulásra, segíti tudatos pályaválasztásukat és az életben való érvényesülésüket. A képzések mellett a külső helyszíni élményprogramok, nyári táborok, családi programok, kézműves-foglalkozások vagy jótékonysági akciók is változatossá teszik a közösségi tanulást. A diákok továbbá heti rendszerességű angol és román nyelvoktatáson vehetnek részt, szintén díjmentesen, ahol kreatívan, gyakorlatban sajátítják el a hasznos nyelvi tudást.

Az érdeklődők az MCC weboldalán iratkozhatnak a jelentkezési lap kitöltésével és a szülői ajánlás feltöltésével, majd szeptemberben személyes interjúra hívják a fiatalokat.

REGISZTRÁCIÓ

További információkért kövesse Facebook-eseményeinket.