A Fiatal Tehetség Program nyílt napra vár minden kíváncsi negyedikes diákot az MCC kolozsvári központjába! A fiatalok a Pénzügyi tudatosság kurzus anyagával ismerkedhetnek meg Tempfli Ákos közgazdász vezénylésével. 

Miért határozza meg gondolkodásunkat a pénz? Hogyan tudom megduplázni a vagyonom? Mit kell tudnom, hogy sikeres vállalkozó legyek? Hogy működnek napjaink legmenőbb vállalkozásai? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ a gyerekek a tevékenységen. Játékos foglalkozásaink a gazdasági ismeretek, a pénzügyi tudatosság alapjait járják körül, és bevezetnek a bankok rejtélyes világába is. Fontosnak tartjuk már a felső tagozatosoknál is elkezdeni a pénzügyi felelősség kialakítását, a gazdasági működés alapjainak megismertetését.

A tevékenység ideje alatt a szülők megismerkedhetnek az MCC munkatársaival és a Fiatal Tehetség Programmal.

Az eseményre negyedik osztályos diákok jelentkezését várjuk, a maximális csoportlétszám 25 fő. A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. Amennyiben betelnek helyeink, lehetőség van várólistára jelentkezni a következő elérhetőségek egyikén: Varga Adrienn: +40754054853; Nagy Beáta: +40741156804.

REGISZTRÁCIÓ

További információkért kövesse Facebook-eseményeinket.