Mi a férfi és női vállalkozások esszenciája? Hogyan vált egyre fontosabbá a nemi diverzitás és az integráció az üzleti világban, és hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt az ideális működés elősegítéséhez? A startupszektor új lehetőségeiről és szerepeiről, az optimális csapatmunkáról, az MI-képalkotás és -tartalomgyártás alakulásáról, valamint a marketingvilágra tett hatásairól beszélgetnek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) meghívott szakértői, Turcsán Tamás és Müller Tamás.

Turcsán Tamás Péter innovációs, MI- és startupszakértő, internetes újságíró, független kommunikációs tanácsadó. Mintegy 30 éve kezdett innovációval foglalkozni. Szaklapokat alapított, számod webes kiadványnak dolgozott, technológiai, tudományos és innovációs szakmai feladatokat végzett. 15 éve kezdett el startupokkal foglalkozni, 10 éve pedig az utánpótlásképzésre helyezi a hangsúlyt: több mint 50 egyetemi és nagyvállalati innovációs ötletversenyt szervezett Magyarországon és környező országok magyarlakta területein, és öt inkubátort hozott létre. Jelenleg a Pozi.io nemzetközi innovációs közösség felépítésén dolgozik, amely 2500 innovátort fog össze 80 országból. Rengeteg projekttel, külföldi és hazai vállalkozással dolgozott együtt, középiskolás szinttől nagyvállalatokig vállal oktatást, miközben a hazai tehetségek feltérképezésén dolgozik. Az elveszett recept című könyve a startupvilág működésének titkait fedi fel, a startupbook.me oldalon bárki számára elérhető.

Müller Tamás startup geek, mentor, üzleti elemző és angyalbefektető. Szakterülete a digitális, közösségi és growth hacking marketing, korábban a legnagyobb digitális ügynökségekkel és kiadókkal dolgozott. A kilenc évadot megért Women Startup Competition Global rendezvénysorozat alapítója, a Start it @K&H inkubátor szakmai tanácsadója és a Hackathon-in-the-box rendezvénysorozat főszervezője volt, emellett az EIT Food, Urban Mobility, Jumpstarter, Raw Material & GE Healthcare startup programok mentora. Részt vett európai startupok nemzetközi indításában és felvásárlásában, valamint több nagyvállalati startup-kezdeményezés elindításában és integrálásában (Intesa Sanpaolo – Novathon, Start it @K&H Bank, Nestle – HackYourCompany, SPAR hálózat – Hungaricool). Jelenleg a Pozi.io társalapítója, és az első NFT Crowdfunding startupok számára szánt megoldásán, valamint a női startupok NFT-alapú hűségkártyarendszerén dolgozik.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Tisztelettel kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze: ITT


A legfrissebb információkért kövesse Facebook-eseményünket